Eindelijk - Mijn eerste Nanno Blog bericht

Eindelijk - Mijn eerste Nanno Blog bericht

Tja, wat ga ik eigenlijk schrijven in dit eerste blogbericht?
Raar is dat toch altijd, dat beginnen om een blanco blad te beschrijven zo moeilijk is. Terwijl ik nooit moeite heb gehad met schrijven en ik eigenlijk al heel erg veel te vertellen heb, want er is in de eerste maand van Nanno Creative al heel veel gebeurd. Als je in vogelvlucht met me terug wilt kijken, dan moet je zeker verder lezen...


Op 25 januari kreeg ik de sleutel van het atelier aan de Jan van Galenstraat 4D in Druten en konden we eindelijk gaan schilderen. 

 

Lieve vrienden en familie hebben het hele weekend geholpen om te zorgen dat op maandag de eerste leveringen van producten kon plaatsvinden.


En er kwam inderdaad heel veel binnen, ...en heel veel ook niet, terwijl ik er wel op gerekend had. Tussendoor en 's avonds moest ook nog de laatste hand gelegd worden aan de webshop en zorgen dat alles functioneert, dat bezoekers kunnen bestellen, betalen, alle e-mails automatisch ontvangen met hun info over de bestelling en dat er uiteindelijk ook een verzendetiket uit de printer komt met het juiste adres. Oh ja, en er moet een privacy statement in, de algemene voorwaarden, en...


En het is gelukt! Op 1 februari ging de webshop live én kwamen meteen ook de eerste bestellingen binnen, zo gaaf :) 

Niet dat ik me anders zou gaan vervelen hoor, want half februari was de Handwerkbeurs al en aangezien ik geen rollen stof mee zou gaan nemen, moesten van alle stoffen nog Fat Quarters gesneden worden. En gelukkig kreeg ik ook daar weer hulp van lieve familie en vrienden.


En we stonden er! Samen met Noud, mijn man, op woensdag op gaan bouwen; nog niet zo makkelijk om op 6 m2 alles wat ik al op voorraad heb, mooi tentoon te stellen én overzichtelijk te houden. Maar ook dat is gelukt en de stand had echt helemaal de uitstraling waar Nanno Creative voor staat. Sew Modern - Sew Happy!


En wat was het geweldig om dit samen met mijn dochter Baukje te doen en om al die bekende mensen weer te zien en nieuwe mensen te ontmoeten. Alle positieve reacties sterken mij in mijn overtuiging dat ik met het aanbod van Nanno Creative kan voorzien in de behoeftes van (jonge) quilters die graag met moderne stoffen werken. En wat we konden laten zien op de Handwerkbeurs is nog lang niet alles, er komen de komende maanden nog heel veel nieuwe collecties binnen en ook de activiteiten worden nog verder uitgebreid.


Vorige week was er al de eerste nieuwsbrief, vandaag het eerste blog artikel en aankomende week komen de naaimachines op de website en ga ik de naaimachine-reparatie werkplaats verder inrichten, want de eerste afspraken voor onderhoud en advies voor een nieuwe naaimachine zijn al gemaakt. En ik ben druk bezig om nog meer cursussen te kunnen aanbieden in het voorjaar, zoals een workshopdag waarin je een heerlijke strandtas maakt, en een basiscursus voor de lockmachine. 
Oh, ja, en natuurlijk niet te vergeten de voorbereidingen voor de Patchwork en Quiltdagen in Rijswijk, van 11 t/m 13 april, waar we ook weer staan met een stand. 


En vanaf nu kun je regelmatig een artikel van mij hier verwachten, als ik handige tips heb voor je, als er nieuwe producten binnenkomen, of als er een activiteit geweest is in mijn atelier.
Zorg ook dat je ons volgt op Facebook en Instagram, want daar krijg je nog eerder alle nieuwtjes binnen.


En vraag je je al steeds af wat die foto met de koekjes boven dit bericht doet? De datum voor de "Grand Opening" is bekend en mijn dochter Minke heeft alvast een recept voor koekjes uitgeprobeerd met de "cookie-stamps" uit de webshop; ze zijn heerlijk! Je bent van harte welkom om ze te komen proeven tijdens de open dag op zaterdag 11 mei a.s. 


Happy Quilting!
Rianne

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.