Wat vliegt de tijd en wat is er veel gebeurd.

Wat vliegt de tijd en wat is er veel gebeurd.

Eigenlijk een beetje een saaie titel voor een blogpost en toch krijgt hij deze titel, want het is wel zo. En als ik alles in deze post zou schrijven, dan wordt hij ook veel te lang en ga je nu al stoppen met lezen ;)

Niet dat het saai zou zijn, want er zijn zoveel leuke dingen gebeurd de afgelopen maanden en er is zoveel veranderd bij Nanno Creative. En wat mij betreft allemaal super! En ik had ook al lang weer een nieuw berichtje moeten posten... Maar ja, er is altijd wel iets anders wat eerst nog moet gebeuren.

En de dingen lopen soms anders dan je gepland hebt. Ik heb in de afgelopen maanden mijn oorspronkelijke plannen al meerdere keren aangepast.
De reden?
Eigenlijk is de belangrijkste reden dat jullie zo enthousiast zijn over de collectie van Nanno Creative en deze graag in het echt willen komen bewonderen in de winkel in Druten. En dat is natuurlijk geweldig en zeker veel gezelliger dan alleen een webshop.

En dus zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest om de winkel verder in te richten, de openingstijden uit te breiden en daar zijn we nog steeds mee bezig. Als alles volgens plan verloopt, dan hebben de naaimachines vanaf deze week ook hun eigen plek, zodat we alles overzichtelijk kunnen laten zien en nog beter advies kunnen geven. Nee, nog geen foto's, want er moet eerst nog het een en ander gebeuren voordat het zover is.

Ook komen er nog steeds veel nieuwe stoffen en andere producten bij en hebben we ook voor de komende maanden al besteld. Tot maart 2020 komen er in ieder geval elke maand nieuwe collecties binnen. En als je al eens in de winkel geweest bent, dan vraag je je vast af waar we dat allemaal gaan laten. Tja, ik ook :) en dat gaat ons vast ook weer lukken.

Grand Opening op 11 Mei 2019

Het is alweer ruim een maand geleden Nanno Creative officieel geopend werd door mijn vader en kleinzoon. Wat een heerlijke dag was dat! Ik geniet nog steeds als ik de foto's weer bekijk. Zo bijzonder dat een lang gekoesterde droom dan uiteindelijk werkelijkheid wordt én dat er zulke positieve reacties op komen. Dat geeft zoveel energie om hier mee door te gaan! Met de stoffen, de quiltmaterialen én met de naaimachines! Zo heerlijk dat ik al mijn kennis die ik de afgelopen 20 jaar opgedaan heb, nu met jullie kan delen, met mijn ervaring en passie mijn klanten een goed advies kan geven, ze kan leren om nog meer uit hun naaimachine te halen en uiteraard met een wellness behandeling in de werkplaats hun naaimachine weer op en top in orde kan maken. Dat is elke dag GENIETEN!
Op onze Facebook pagina vind je alle foto's van de opening.

Tussen alle bedrijven door hebben we ook nog een compleet cursusprogramma voor het najaar gemaakt en activiteiten voor de zomer ingepland, want waarom zou je in de zomer stoppen met quilten? Tijdens de eerste cursussen op 10 en 18 mei hebben de meesten zich al weer opgegeven voor een of meer cursussen in het najaar en sommige cursussen lopen dan ook al aardig vol. Ik kijk er nu alweer naar uit om de cursusruimte vol met enthousiaste mensen te hebben.

En omdat het zo leuk is om elke dag weer nieuwe en enthousiaste mensen te ontmoeten in de winkel, hebben we besloten om na de zomervakantie ook op zaterdag open te gaan [YEH!], om ook iedereen die door de week niet kan komen, de gelegenheid te geven om alle stoffen in het echt te zien, te voelen en te combineren, naaimachines uit te proberen of te brengen voor onderhoud. Tijdens de komende zomermaanden zijn we ook regelmatig op zaterdag open, de actuele openingstijden vind je steeds op de website.

Ik zou nog best een tijdje door kunnen gaan, want er is nog veel meer te vertellen en er worden nog zoveel nieuwe plannen uitgebroed... Maar ik ga nu eerst weer wat nieuwe stoffen op de website zetten. Kom je ze binnenkort bewonderen onder het genot van een kopje koffie of thee?

 

Happy Quilting!
Rianne

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden