Contactformulier en FAQ

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen:

Via het contactformulier op deze pagina
E-mail: [email protected]
telefoon: +31(0)6 8130 4099

Bij voorkeur stuur je je vraag via een ticket vanaf je persoonlijke pagina. Voor jou en ons is dit een snelle en gemakkelijke manier van communiceren, alle vragen en antwoorden blijven op die manier bij elkaar, zodat we altijd gemakkelijk terug kunnen zoeken wat we al eerder met je besproken hebben.

Je vindt je persoonlijke pagina als je rechtsboven aan de pagina inlogt op je account.

Kijk voordat je contact opneemt ook even bij de Veel Gestelde Vragen, misschien staat jouw vraag er bij en heb je meteen antwoord.

1 Algemene vragen
1.1 Kan ik jullie ook bezoeken?

Ja, dat kan. We hebben een showroom/winkel in Druten. Je kunt daar zonder afspraak binnen lopen op vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur. 

Van maandag t/m donderdag kun je op afspraak komen. Dat is vooral fijn als je wat langer tijd nodig denkt te hebben, maar natuurlijk ook als je niet tijdens de openingtijden kunt. We zijn alle dagen aanwezig, dus hoeveel niet speciaal naar de winkel te komen voor een afspraak.

1.2 Welke maatregelen nemen jullie om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan?

Dat kun je lezen in het Covid-19 protocol op onze website

1.3 Waar komt de naam Nanno vandaan?

Nanno was de bijnaam van Rianne op de middelbare school, ze heeft deze naam altijd al gebruikt voor haar eigen ontwerpen en creatieve projecten.

2 Vragen over bestellen
2.1 Als ik meerdere eenheden van een stof bestel, snijden jullie dit dan altijd aan één stuk?

Nee, we snijden de stof alleen aan één stuk, als je stof "van de rol" bestelt. De Fat Quarters liggen meestal al gesneden in de winkel. 

Als je toch meerdere Fat Quarters wilt bestellen en die dan aan één stuk wilt, vermeld dit dan bij de opmerkingen. Dit kan alleen als de stof ook op de rol verkrijgbaar is. Soms hebben we van een stof alleen maar Fat Quarters op voorraad

2.2 Waarom verkoopt Nanno Creative Amerikaanse Fat Quarters?

We hebben er voor gekozen om Amerikaanse Fat Quarters (±45 x 55 cm / 18 x 21 inch) te verkopen, omdat we ook regelmatig kant-en-klaar gesneden Fat Quarters bestellen bij onze leverancier, en dit zijn altijd Amerikaanse Fat Quarters. Om geen verwarring te krijgen, snijden we zelf de Fat Quarters in dezelfde maat.