stofstaaltjes

Artikelnummer: 216-FABRICSAMPLE-5

het is soms lastig om met de afbeeldingen van de stoffen de juiste kleur van de stof te bepalen, en soms wil je de stof ook eerst voelen.

Daarom kun je bij ons stofstaaltjes bestellen van alle stoffen die de op de rol hebben.

Je kunt 5 of 10 staaltjes tegelijkertijd bestellen, maak voor het bestellen je keuze uit het aantal en schrijf bij het afrekenen in het opmerkingenvak van welke stoffen je een staaltje wilt ontvangen. Vermeld daarbij duidelijk de collectie en de stof + kleur (bijvoorbeeld: Sunprint 2020 - Embroidery Pumpkin) zoals die bij de stof staat vermeld. Je kunt ook na je bestelling een e-mail sturen met het lijstje.

We versturen de stoffen naar je op een blad A4, met daarbij een sticker met de naam van de stof. De lapjes zijn 2,5 x 2,5 inch, dus je kunt ze daarna ook nog gebruiken. De staaltjes worden in een enveloppe verzonden, ZONDER track & trace. De verzendkosten per brief zijn bij de prijs inbegrepen. kies daarom voor "ophalen in de winkel" als je verder niets bestelt, anders worden de verzendkosten automatisch toegevoegd!

Bij de stofstaaltjes sturen we je een kortingscoupon voor €2,50 of €4,50, afhankelijk van het aantal staaltjes. Deze kortingscoupon kun je 1 x gebruiken bij je online bestelling van stoffen, binnen een maand na aanvraag van de staaltjes. De stofstaaltjes zijn dan dus gratis!

LET OP: het is niet mogelijk om stofstaaltjes te bestellen van stoffen die we alleen als fat quarter hebben.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »