Het laatste nieuws van Nanno Creative

23-02-2021

Vanaf 3 maart is het weer mogelijk om op afspraak te komen winkelen, je kunt je afspraak direct via de website inplannen


10-02-2021

We hebben de Mettler Silk Finish Cotton garens opnieuw ingedeeld en met afbeeldingen per kleur in de webshop gezet, zodat het gemakkelijker is om de juiste kleur uit te zoeken

26-01-2021

Zolang de lockdown duurt zijn er de Regenboog Weken, je leest er alles over in de nieuwsbrief van 26 januari 2021

21-12-2020: Nieuwe service tijdens de lockdown

Net als alle niet-essentiele winkels in Nederland hebben ook wij onze winkel moeten sluiten tot 19 januari 2021. Het is ook niet toegestaan om bestellingen in de winkel op te halen in de winkel. Daardoor is het online kanaal overbelast en duurt het langer voor je bestelling bezorgd kan worden.

Woon je in de buurt, of wil je niet te lang op de levering van je bestelling wachten, dan kun je je bestelling plaatsen in de webshop, via e-mail, WhatsApp, Messenger of telefoon. Wij gaan meteen aan de slag om je bestelling klaar te maken. Als je in de webshop besteld hebt, krijg je een e-mail als de bestelling klaar ligt. Je komt naar ons toe, parkeert voor de deur en laat ons weten dat je er bent. We brengen je bestelling dan naar je auto en als je nog niet betaald hebt, dan brengen we ook het pin-apparaat mee.

De "Nanno Drive" is geopend op werkdagen van 10:00 tot 13:00 uur en van 14:00 tot 17:00 uur, zolang de lockdown winkelsluiting duurt.

Lees de actuele nieuwsbrief hier
Wil je de volgende keer de nieuwsbrief in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan 

Nieuwsbrieven archief