MOD Bundle Club - Nederland

€25,00
Artikelnummer: 216-CLUBBUNDLE-NL
Levertijd: 1 tot 2 dagen

Als je in België of Duitsland woont, kies dan voor MOD Bundle Club - België + Duitsland

Als je lid wordt van de MOD Bundle Club, dan krijg je elke maand een bundel van 5 bij elkaar passende Fat Quarters uit de nieuwste collecties.

In elke bundel zit minimaal 1 stof die in de afgelopen maand binnen gekomen is. We zoeken daar 4 stoffen bij uit deze of eerdere collecties. In elke bundel zit maximaal 1 basic (effen of bijna effen stof)

De bundels van de MOD Bundle Club zijn exclusief voor Club leden en dus niet los verkrijgbaar in de webshop.

Hoe werkt het?

 • Je eerste bundel bestel en betaal je hier in de webshop.
 • Kies in de check-out voor "ophalen in de winkel" indien het totaalbedrag van je bestelling lager is dan € 45,00, anders worden er extra verzendkosten berekend.
 • De eerste bundel ontvang je direct na bestelling* en is dus de bundel van de maand waarin je lid wordt.
 • Daarna ontvang je elke 1e van de maand een iDeal betaalverzoek via e-mail voor de betaling van het clublidmaatschap, à €25,00 per maand, inclusief verzendkosten. Betaal dit voor de 15e van de maand, zodat we je pakket op tijd kunnen verzenden.
 • De MOD bundel wordt op of rond de 15e van de maand verzonden - als de 15e op een zaterdag valt, dan versturen we op de vrijdag er voor en als de 15e van de maand op een zondag valt, op de maandag er na.
 • De Fat Quarters worden als losse Fat Quarters verzonden, met een bandje + sticker waarop vermeld staat welke collectie en welke stof het is, zodat je gemakkelijk stoffen na kunt bestellen. 
 • De zending past door de brievenbus, dus je hoeft daarvoor niet thuis te blijven.
 • Indien je nog extra stoffen of andere artikelen wilt bestellen, dan kun je die vóór de 10e van de maand bestellen en zonder extra verzendkosten laten meesturen met je MOD Bundle Club zending. Kies dan ook weer voor "ophalen in de winkel" en vermeld bij de opmerkingen dat je wilt dat het met je MOD Bundle Club wordt meegestuurd. Als je dat niet doet, dan rekent het systeem automatisch verzendkosten!
 • Je kunt op elk moment van de maand lid worden.
 • Je lidmaatschap loopt automatisch door tot je zelf opzegt. Je kunt op elk moment weer opzeggen per e-mail, voor de 1e van de volgende maand, dus voordat je het nieuwe iDeal betaalverzoek ontvangt.
 • De inhoud van de bundel wordt niet vooraf bekend gemaakt, het is dus een verrassing welke stoffen je krijgt, het kan zelfs zijn dat ze zo nieuw zijn, dat ze nog niet in de webshop staan.

*Als je lid wordt vóór de 15e van de maand, dan ontvang je de bundel van die maand. Als je lid wordt op of na de 15e van de maand, dan ontvang je je eerste bundel in de volgende maand, tenzij je in de opmerkingen aangeeft dat je ook de bundel van deze maand wilt ontvangen. 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen