Alle benodigheden voor Journey to Nebula

In januari 2021 start de Nebula Quilt BOM van Jaybird in samenwerking met Tula Pink en Free Spirit Fabrics. Op dit moment kun je je nog aanmelden voor deze BOM, zolang er pakketten beschikbaar zijn.

Om in januari top-fit aan de start van de Nebula BOM te kunnen verschijnen, start Julie Herman van Jaybird Quilts een Sew-Along met de Hex N More en (Super) Sidekick Ruler en een aantal kleine patronen. Je leert hierdoor alvast werken met de linialen en de verschillende technieken, zodat je straks onbevreest in die mooie Tula Pink stoffen kunt gaan snijden. Je kunt je aanmelden via de website van Jaybird, zodat je elke twee weken de e-mail met de informatie van haar krijgt. 

Ook als je niet mee doet me de BOM, dan kun je toch mee doen met de Journey to Nebula en zo de technieken en de linialen leren kennen.

Hieronder vind je alle patronen, linialen en verdere benodigdheden die je nodig hebt om mee te kunnen doen. De patronen en linialen heb je in ieder geval nodig, alle andere materialen zijn optioneel.

Op de Nanno Creative Blog kun je de Journey to Nebula elke week volgen