From Marti and Me Club

€6,50
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Ben jij vaak ook op zoek naar een template of liniaal om het snijden gemakkelijker te maken? Of heb je in de loop van de tijd linialen gekocht en weet je niet wat je er mee kunt doen? Of heb je wel de juiste liniaal en krijg je toch niet het gewenste resultaat? Of ben je op zoek naar inspiratie voor je volgende quilt? Dan is de "From Marti and Me Club" iets voor jou!

Op 5 maart starten we bij Nanno Creative met de From Marti and Me Club. Elke eerste donderdag van de maand van 10:00 tot 12:00 wordt er een techniek gedemonstreerd en krijg je een schat aan informatie over templates en linialen van Marti Michell en snijden "The Marti way". Goed snijden is een van de belangrijkste dingen om een perfect resultaat te krijgen!

Je kunt op elk moment instappen, maar als je meteen start, dan krijg je alle info!

Elke maand is er een nieuw patronenboekje (de eerste is maar liefst 32 pagina's!), met steeds meerdere design opties. Als clublid krijg je dit patroon t.w.v. € 10,00, iedere maand gratis. In het patronenboekje zit ook de mal om het ontwerp te kunnen maken, dus het is niet persé noodzakelijk om de liniaal aan te schaffen. Maar handig is het natuurlijk wel en daarom krijg je als "From Marti and Me" clublid altijd 10% korting op de liniaal/template van die maand en zullen er regelmatig exclusieve aanbiedingen zijn voor clubleden.

Als clublid betaal je €6,50 per maand, of € 36,00 per half jaar. Daarvoor kun je elke maand naar de club-bijeenkomst komen, waar je natuurlijk een kopje koffie of thee met wat lekkers krijgt, je ontvangt elke maand het patronenboekje t.w.v. €10,00 en tijdens de club-bijeenkomst uitgebreide uitleg over de techniek en liniaal van die maand. Je kunt tijdens de bijeenkomst ook zelf aan de slag om de techniek uit te proberen met de liniaal van de winkel; een week voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een lijst met materialen die je daarvoor mee kunt nemen.

Je kunt je voor de From Marti and Me Club aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected]

Datums 2020:

  • 5 maart
  • 2 april
  • 14 mei (1 week later ivm Nadelwelt Karlsruhe)
  • 4 juni
  • juli en augustus in overleg
  • 3 september
  • 1 oktober
  • 5 november
  • 3 december
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »